Oikosvia
linea
       
 
  Quaderns Rehabilitació del convent
 
  Any Cerdà - L'evolució tipològica de l'habitatge 11
  8 x Replà - 22@ Barcelona
Endesa2011
  Endesa2011 Endesa2011
       
  Notícies
  21 / 07 / 2014 - El dossier "Empresas y Emprendedores" publicat mensualment a La Vanguardia, té aquest més de juliol el Cooperativisme com un dels temes principals. La Nostra cooperativa, Oikosvia Arquitectura, serveix como a exemple per a il·lustrar als nous sectors que ara opten per aquest model empresarial.

  A l'article "COOPERATIVAS, los 'nuevos' valores de siempre" s'entrevista a Eduard Suñén, un dels nostres socis fundadors, que explica, per exemple, "com la crisi ha sigut un dels factors desencadenants per a que els arquitectes s'apropin al cooperativisme".

  01 / 06 / 2014 - La nostra obra : Centre de Suport Territorial de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC) a Tremp, ha sigut publicada en dos portals web d'arquitectura de gran difusió: Archdaily i Plataforma Arquitectura
  13 / 01 / 2014 - Eduard Suñén, publica al bloc "Ara, cooperatives" l'article "Cooperar per habitar" on fa una reflexión de la situació actual de l'habitatge, sis anys després de l'esclat de la bombolla immobiliaria.

  Eduard Suñén Pons és un dels socis fundadors d'Oikosvia arquitectura sccl

  06 / 2013 - La publicació Semestral ALF - Arquitectura en Fachadas Ligeras y Ventanas Dedica un reportage en el seu primer número del 2013, titulat: EFICIENCIA ENERGÉTICA... a ledificio del Centre de Suport Territorial de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), a Tremp d'OIKOSVIA arquitectura.

  La revista AFL és editada digitalment per Tecnopress Ediciones, S.L., una empressa que compte amb un actiu actual de vuit publicacions especializades. Es poden consultar totes les seves publicacions a través del seu "portal del cerramiento" www.ciberperfil.com

  01 / 06 / 2013 - Entra en vigor l'obligatorietat de tenir el Certificat de Eficiència Energètica d'Edificis Existents segons el Reial Decret 235/2013 del 5 d'abril.

  A Oikosvia Arquitectura tenim més de 5 anys d'experiència en el camp de les Certificacions Energètiques en edificis de nova construcció.

  Comptem amb Tècnics Certificadors habilitats per l'ICAEN i els Col·legis oficials, per realitzar el Certificat d'Edificis Existents.

  31 / 05 / 2013 - Es publica la relació de Finalistes i Seleccionats dels PremisFAD d'Arquitectura i Interiorisme 2013.

  En aquesta edició, Oikosvia Arquitectura ens hem presentat amb l'edifici del Centre de Suport Territorial de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), a Tremp. La nostra obra no ha sigut seleccionada, però estem contents d'haver pogut participar per primera vegada en aquests premis.

  La resolució final del jurat es farà pública el proper 11 de juliol durant una cerimònia que es celebrarà a la futura seu del FAD, el Disseny Hub Barcelona, el nou edifici situat a la plaça de les Glòries de Barcelona.

  GENER 2013 - CORTIZO, l'empresa de Sistemes d'Alumini i PVC per a l'arquitectura, publica amb el títol "Cerramientos Contemporáneos / Contemporary Enclosures", una selecció de les obres més emblemàtiques realitzades durant el 2012 en les que es van utilitzar els seus productes.

  Entre aquestes trobem l'edifici del Centre de Suport Territorial de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), a Tremp d'OIKOSVIA arquitectura, en el que es va utilizar el sistema de tancament d'Alumini COR 3500.

  19 / 02 / 2013 - Eduard Suñén, publica al bloc "Ara, cooperatives" l'article "Arquitectes en cooperativa?" on comparteix l'experiència del treball en cooperativa a Oikosvia.

  Destaca la creació "d'estructures organitzatives professionals més plurals" que treballen "en cooperació no únicament sotmeses a l’originalitat individual", posant com a exemple la nostra cooperativa

  Eduard Suñén Pons és un dels socis fundadors d'Oikosvia arquitectura sccl

  13 / 11 / 2012 - L'edifici del Centre de Suport Territorial de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), a Tremp ha obtingut el Premi NAN d' Arquitectura i Construcció, en la categoria "Premi a la millor integració de l'energia a la arquitectura", en la sisena edició d'aquests premis.

  L'entrega de premis va tenir lloc durant el sopar a l'Hotel Palace de Madrid, la nit del dimarts 13 de novembre de 2012.

  Des d'Oikosvia estem molt contents amb aquest reconeixement, i volem extendre aquest premi a tots els qui han col·laborat en el projecte.
  Gràcies!

  10 / 10 / 2012 - La Geotermia le come mercado al gas natural en "territorio mariposa".
  Article publicat a la web www.energias-renovables.com en el que es fa referència a la utilizació d'energia geotèrmica en el projecte de Reforma i ampliació del Centro Esportiu Joan Miró realitzat por Oikosvia arquitectura, que es troba en fase de construcció.
  20 / 07 / 2012 - Inauguració de la Nova Seu del Centre de Suport Territorial de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), a Tremp.
  La nova Seu ha sigut oficialment inaugurada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Durant l'acte, s'han recalcat aspectes com la sostenibilitat i l'eficiència energètica de l'edifici dissenyat per Oikosvia Arquitectura.

  01 / 06 / 2012 - Jorge Urbano i Eduard Suñén, en representació d'OIKOSVIA, han participat amb una ponència titulada "Un cas real: Oikosvia Arquitectura SCCL" en la Jornada professional: Coworking, cooperar i compartir.
  DATA: Divendres 1 de juny de 2012
  LLOC: Centre de Promoció Econòmica, c/ de les Moreres, 48, El Prat de Llobregat
  02 / 05 / 2012 - Certificació final d'Obra de la Nova Seu del Centre de Suport de Territorial l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), a Tremp.
  Durant l''acte, presidit per l'alcalde de Tremp, membres de l'IGC i una representació d'Oikosvia, es va anunciar que l'edifici començarà a funcionar a finals del mes de juny.
  DATA: Dimarts 13 de decembre de 2011
  LLOC: Auditori. Edifici Jaume Casademont. Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Girona
  20 / 05 / 2011 - Redacció de planejaments alternatius al projecte del carrer Saragossa 29, per la ubicació d'una Escola Bressol, un Centre Cívic i un Casal d'avis, encarregat per l'Ajuntament de Barcelona.
  03 / 05 / 2011 - 1a Sessió de debat professional:
  Conseqüències pràctiques de l'aplicació de les inspeccions tècniques d'edificis( ITE).

  DATA: Dia 3 de maig de 2011, 12h.
  LLOC: AULA 3.1, Facultat d'Educació Social de la URL,
  c/Santaló 37 08021 Bacelona

  Organizat per OIKOSVIA
  25 / 03 / 2011 - Col·locació de la primera pedra de l'edifici per al Centre de Suport Territorial (CST) de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC) a Tremp.
  06 / 09 / 2010 - L'equip d'Oikosvia Arquitectura redactarà el projecte d'uns 15 habitatges en dret de superfície al c/ Saragossa. PMHB.
  2010 - Any Cerdà: L'evolució tipològica de l'habitatge 11

 

linea